Tandproteser – hel eller delvis erstatning af tænderne

Skal du bruge en dygtig tandtekniker, der kan lave en tandprotese for dig? Her hos Klinisk Tandtekniker Tina Clarke kan jeg være behjælpelig, da jeg er ekspert, når det kommer til proteser, og jeg har både klinik i Hadsund og Farsø. Jeg er tandtekniker med 18 års erfaring, og jeg udfører primært proteser til ældre mennesker.

I min klinik er du desuden altid i fuldkommen trygge hænder, da jeg er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere, og herudover sørger jeg for, at du får en så omsorgsfuld, grundig og smertefri behandling som muligt. Mange mennesker er utrygge ved at få lavet tandproteser, hvorfor jeg sørger for at indgå i en tæt dialog med dig, så undersøgelsen kommer til at foregå i lige præcis det tempo, som du har det bedst med

Aftryk og fremstilling af implantatet

Jeg tager aftrykket og fremstiller implantatet, og jeg vil kunne hjælpe dig, hvad end der er tale om hel eller delvis erstatning af tænderne. Står du således og mangler tænder på grund af eksempelvis paradentose eller et uheld, er jeg den rette at gå til, og der skal ikke nødvendigvis en kirurg til. 

Hos mig kan du få sat protesen op, og jeg fremstiller normalvist proteserne af akryl. Der er omkring en 7-8 års levetid på hele proteser, men det skal dog nævnes, at dette er meget individuelt. Herudover kan ømhed forekomme, men det er bestemt ikke meningen, at det skal gøre ondt. Nogle mennesker oplever, at de får tryksår, men det er muligvis fordi, at de ikke har fået tilset protesen.


Kontakt mig allerede i dag og hør mere

Skal du således have lavet en tandprotese, hvad end der er tale om hel eller delvis erstatning af dine tænder, er jeg hos Klinisk Tandtekniker Tina Clarke den helt rette at tage kontakt til, og det kan du gøre på flere måder.

Du kan enten vælge at ringe til mig på telefon 98 57 12 60 eller skrive til mig på e-mail: frokenfreja@gmail.com. Endelig kan du også bestille tid til konsultation ved at udfylde formularen på hjemmesiden, og så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

​Hvorfor vælge mig som din tandtekniker?

Jeg er ekspert i alle former for tandproteser

Jeg har klinik i både Hadsund og Farsø

Bestil tid til konsultation

Ønsker du at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dine tænders velvære 

udfyld formularen og du vil blive kontaktet!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt mig

​Klinisk Tandtekniker Tina Clarke

Østergade 2
​9560 Hadsund

Nørregade 13A
9640 Farsø

Tlf.: 98 57 12 60

Send mig en e-mail

CVR: 31572622

Åbningstider

Ring for tidsbestilling

Mandag - torsdag: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-13.00

Søndag: lukket