Tandtekniker med ekspertise i alle former for tandproteser

Skal du bruge en dygtig tandtekniker? Hos Klinisk Tandtekniker Tina Clarke kan jeg være behjælpelig, når det kommer til alle former for tandproteser, og herudover har jeg klinik i både Hadsund og Farsø. Jeg er med i Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere, hvorfor du er garanteret at være i trygge hænder, når du besøger min klinik.

Jeg lægger desuden vægt på kvalitet og service, og jeg vil sagtens kunne tage mig af patienter med en mindre grad af tandlægeskræk. Ydermere rådgiver jeg gerne og giver gratis og uforpligtende konsultation.

Vær garanteret et trygt og roligt tandlægebesøg hver gang

Søger du således en erfaren og dygtig tandtekniker, er jeg uden tvivl den helt rette at tage kontakt til. Jeg har 18 års erfaring inden for branchen, og jeg udfører primært proteser til ældre mennesker. Ydermere sørger jeg altid for at have fokus på lige netop dine behov og ønsker, og herudover stræber jeg efter at give dig en så omsorgsfuld behandling som muligt, der desuden altid er smertefri og grundig.​

Jeg er opmærksom på, at der er mange mennesker, der kan føle sig mindre trygge ved at få fremstillet tandproteser, men det tager jeg højde for ved at indgå i en god dialog med dig, så behandlingen kommer til at foregå i dit tempo. På den måde er du sikret et trygt og roligt tandlægebesøg.


Bestil en konsultation allerede i dag

Har du således brug for en ekspert i alle former for tandproteser med klinik i både Hadsund og Farsø, er jeg hos Klinisk Tandtekniker Tina Clarke den rette at tage kontakt til.

Du kan eksempelvis vælge at ringe til mig på telefon 98 57 12 60 eller skrive til mig på e-mail frokenfreja@gmail.com. I min klinik er behandlingen altid af højeste kvalitet, og herudover besidder jeg den nyeste viden inden for feltet og anvender udelukkende de bedste metoder samt det bedste udstyr. Du kan også bestille tid allerede i dag til konsultation ved at udfylde formularen, som du finder på hjemmesiden, og så kontakter jeg dig hurtigst muligt.​

​Hvorfor vælge mig som din tandtekniker?

Jeg er ekspert i alle former for tandproteser

Jeg har klinik i både Hadsund og Farsø

Bestil tid til konsultation

Ønsker du at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dine tænders velvære 

udfyld formularen og du vil blive kontaktet!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Kontakt mig

​Klinisk Tandtekniker Tina Clarke

Østergade 2
​9560 Hadsund

Nørregade 13A
9640 Farsø

Tlf.: 98 57 12 60

Send mig en e-mail

CVR: 31572622

Åbningstider

Ring for tidsbestilling

Mandag - torsdag: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-13.00

Søndag: lukket